Bemanning Bygg annons på Globen i Stockholm

Bemanning inom bygg Stockholm

Har ditt företag behov av bemanning inom byggbranschen i Stockholm?

Då har du kommit till helt rätt bemanningsföretag. Låt oss bygga tillsammans.

På Grupp 46 har vi specialiserat oss på byggbemanning. Vår personal har kompetens och erfarenhet inom byggbranschen.

Vi handplockar vår personal, och förutom yrkesskicklighet ser vi social kompetens och positiv inställning som viktiga nycklar för våra kunder. Vi har idag endast yrkespersonal anställda i företaget och största andelen av vår byggpersonal är idag snickare.

Varför anlita Grupp 46 byggbemanning?

Förutom handplockad yrkespersonal med kompetens och erfarenhet så är en av de största fördelarna att vår bemanningspersonal är utrustade med el-handverktyg, innehar skyddsutrustning, skyddskläder och bär ID06.

Det är väldigt uppskattat bland våra befintliga kunder att “killarna kan köra igång direkt när dom kommer ut på arbetsplatsen”.

Bemanning och uthyrning av personal för byggföretag

Oavsett om du driver ett litet, medelstort eller stort byggföretag så erbjuder vi dig en ökad flexibilitet och kostnadseffektiva lösningar inom byggbemanning.

En av de största fördelarna är att du inte behöver binda upp dig på samma sätt som när du anställer byggpersonal till ditt företag. Det underlättar och gör det enklare att budgetera och planera arbetet och ditt byggprojekt.

Med 20 års erfarenhet av bemanning inom byggbranschen erbjuder vi ökad flexibilitet och förser byggföretag med personal vid tillfälliga arbetstoppar eller vid oplanerad frånvaro. Vi löser dina problem när det saknas personal till ditt byggprojekt.

Några av de yrkesgrupper för bygg och bemanning som vi tillhandahåller är:

  • Arbetsledare
  • Byggstädare
  • Bärare
  • Fogare och putsare
  • Gipspersonal
  • Rivare
  • Snickare

Olika kunder har olika bemanningsbehov

Inom byggbemanning har vi ett brett kunnande och är det något byggtjänst du söker som du inte hittar i vår lista är du självklart välkommen att kontakta oss, så ser vi om vi kan lösa ditt behov och försöker hjälpa dig ändå.

Vi har även händig och positiv personal med stor vilja att lära sig nya saker. Dessa personer är perfekta i projekt där problem behöver lösas längst resans gång och många olika sysslor som ska genomföras utan att vara en ren yrkesgrupp/yrkeskategori.

  • Du väljer vilken profil du föredrar och profilen du valt återspeglar självklart debiteringsnivån.
  • Vi tror mycket på att skräddarsy för ert behov. Detta så att du får en bra ekonomi i ditt projekt.

Flexibelt bemanningsföretag inom bygg i Stockholm

Ibland kan det vara onödigt att sätta in en för erfaren snickare på enklare arbeten där en mindre erfaren person utför arbetet minst lika bra men till en lägre debitering.

Vårt första möte med våra kunder består alltid med att sondera om företaget och lyssna på deras behov, önskemål och eventuella krav. Efter vår behovsanalys hjälper vi till med förslag på bästa möjliga lösning.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar med vår personal. Du kanske inte behöver bemanning just nu, men efter vårt möte så har du en klar bild av vilka vi är och vilka resurser vi kan hjälpa dig med. Du kan enkelt ringa in oss på kort notis vid behov.

Bemanningsföretag med kollektivavtal

Våra anställda är vår resurs och en viktig del av företaget. Därför anser vi det som en självklarhet att våra anställda ska vara trygga på sin arbetsplats. Vi har självklart kollektivavtal med Byggnads (Svenska Byggnadsarbetareförbundet).

Vi kan erbjuda “prestationsgaranti” till vissa nya kunder.