Bemanning Bygg annons på Globen i Stockholm

Bemanning inom bygg Stockholm

Har ditt företag behov av bemanning inom byggbranschen i Stockholm?

Då har du kommit till helt rätt bemanningsföretag. På Grupp 46 bemanning bygg jobbar vi med personallösningar och uthyrning av personal för byggare.

Vi har specialiserat oss på byggbemanning och har god erfarenhet av både mindre och större byggprojekt. Vår personal har kompetens och erfarenhet inom byggbranschen.

Vi handplockar vår byggpersonal och förutom yrkesskicklighet ser vi social kompetens och positiv inställning som viktiga nycklar för både företaget och våra kunder. Vi har idag endast yrkespersonal anställda i företaget och största andelen av vår byggpersonal är idag snickare.

Personalstyrkan är idag 60 hantverkare och 4 tjänstemän och vi förväntar oss en fortsatt ökning av bemanningspersonalen under 2020. Vår snabba tillväxt sedan start har vi våra anställda och återkommande kunder att tacka för.

Varför anlita Grupp 46 byggbemanning?

Förutom vår flexibilitet och handplockad yrkespersonal med kompetens och erfarenhet inom bygg, så är en av de största fördelarna att vår bemanningspersonal är utrustade med el-handverktyg, innehar skyddsutrustning, skyddskläder och bär ID06.

Det är väldigt uppskattat bland våra kunder att bemanningspersonalen kan starta arbetet med byggprojektet direkt när dom kommer ut på byggarbetsplatsen.

Bemanning och uthyrning av personal för byggföretag

Oavsett om du driver ett litet, medelstort eller stort byggföretag så erbjuder vi dig en ökad flexibilitet och kostnadseffektiva lösningar inom byggbemanning.

En av de största fördelarna är att du inte behöver binda upp dig på samma sätt som när du anställer byggpersonal till ditt företag. Det underlättar och gör det enklare att budgetera och planera arbetet och ditt byggprojekt.

Med 20 års erfarenhet av bemanning inom byggbranschen erbjuder vi ökad flexibilitet och förser byggföretag med personal vid tillfälliga arbetstoppar eller vid oplanerad frånvaro. Vi löser dina problem när det saknas personal till ditt byggprojekt.

Yrkesgrupper för bemanning inom bygg som vi tillhandahåller är:

  • Arbetsledare
  • Byggstädare
  • Bärare
  • Fogare och putsare
  • Gipspersonal
  • Rivare
  • Snickare

Olika kunder har olika bemanningsbehov

Inom byggbemanning har vi inte bara ett brett kunnande utan är även flexibla. Är det något byggtjänst du söker som du inte hittar i vår lista är du självklart välkommen att kontakta oss. Även om vi inte kan lösa alla behov så gör vi alltid vårt bästa för att lösa våra kunders problem.

Vi har även händig och positiv personal med stor vilja att lära sig nya saker. Dessa personer är perfekta i projekt där problem behöver lösas längst resans gång och många olika sysslor som ska genomföras utan att vara en ren yrkesgrupp/yrkeskategori.

  • Du väljer vilken profil du föredrar och profilen du valt återspeglar självklart debiteringsnivån.
  • Vi tror mycket på att skräddarsy för ert behov. Detta så att du får en bra ekonomi i ditt projekt.

Bemanningsföretag med kollektivavtal

Våra anställda är vår resurs och en viktig del av företaget. Därför anser vi det som en självklarhet att våra anställda ska vara trygga på sin arbetsplats. Vi har självklart kollektivavtal med Svenska Byggnadsarbetareförbundet.

Flexibel  byggbemanning

Ibland kan det vara onödigt att sätta in en för erfaren snickare på enklare arbeten där en mindre erfaren person utför arbetet minst lika bra, men till en lägre debitering.

Därför består alltid vårt första möte av en behovsanalys där vi sonderar hur företaget arbetar och lyssnar på deras behov, önskemål och eventuella kravspecifikationer. Det gör att det blir lättare att hjälpa till med förslag på bästa möjliga lösning.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar med vår personal och hur vi kan hjälpa dig. Du kanske inte behöver någon byggbemanning just nu, men efter vårt möte får du en klarare bild av vilka vi är och vilka resurser vi kan hjälpa dig med. Du kan enkelt ringa in oss på kort notis vid behov.

Vi kan erbjuda “prestationsgaranti” till vissa nya kunder.