byggbemanning med personal från Grupp46

Om Grupp 46 bemanning

Vi startade som ett bemanningsföretag men under 2019 så satsar vi även en del på egna projekt där vi kombinerar byggbemanning och entreprenader.

Vi är idag 60 hantverkare och 4 tjänstemän och förväntar oss en fortsatt ökning av den totala personalstyrkan till 2020. Vi har inte bara våra anställda utan även våra fasta och återkommande kunder att tacka för vår snabba tillväxt sedan start.

Vi inom Grupp 46 har många års samlad erfarenhet av att driva egna entreprenader och projekt inom bygg, logistik och transport industrin.

Vi vet vilka vardagliga problem som kan uppstå och vet därför vilka lösningar som krävs för att våra kunder ska lyckas i olika projekt. Vi har insikten och erfarenheterna av att driva entreprenader så vet vi vilka saker vi ska tänka på som uppdragstagare för att tillgodose era behov. Det ser vi som en enorm styrka hos ett bemanningsföretag. Den kunskapen använder vi när vi även väljer vår personal, tillsammans med våra nyckelord.

Välkommen att kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Du kan mejla eller ringa oss Måndag till Fredag mellan 08.00 -18.00.

Grupp 46 AB

Bjulevägen 23
122 41 Enskede
Tel: 08-501 00 555
E-post: info@grupp46.se

För leverantörer

E-post: faktura@grupp46.se