Prestationsgaranti på bemanning

Prestations Garanti

Vi har denna garanti av den enkla anledningen att vi vill förmedla tjänster av högsta klass. Grupp 46 strävar inte bara efter att göra våra kunder nöjda utan vårt mål är att våra kunder ska känna att de köpt en tjänst som de har svårt att hitta någon annanstans.

Vi vill ha en 100% nöjd kund och ett långsiktigt samarbete.

Vad händer om vår kund inte är 100% nöjd? Att rekrytera personal är svårt och du som har rekryterat någon gång vet att man ibland går på nitar. Alla som skött rekrytering i ett företag vet att ibland rekryterar man någon som målat upp en bild om sig själv som sedan inte stämmer så bra.

Det kan vara allt ifrån att en referens som personen lämnat inte sagt hela sanningen när man ringt med frågor till att personen som intervjuas sålt in sig själv fel på intervjun och sedan inte håller måttet.

Därför har vi valt att vara så noga som möjligt med rekryterings processen och ha en bra öppen dialog med vår kund första tiden när en ny person är ute hos er. Det viktiga då är att man löser problemet så fort som möjligt och ersätter den personen med någon annan som fungerar för er. Det är väldigt få gånger vi har en kund som inte är nöjd med en person men det händer.

När det hänt så har vi alltid kunnat ersätta med en profil som vår kund sedan blivit nöjd med. Vi ger oss inte förrän du som kund är nöjd. Allt detta bygger på en rak, bra och öppen dialog mellan oss som uppdragsgivare och dig som kund. Om du inte är nöjd med en viss person så vill vi ta fram en ny person som fyller era krav så snabbt som möjligt.

Ju snabbare man byter ut personen ju bättre. Så det bygger på en öppen och bra dialog med dig som kund och med vår konsult. Detta ser vi som väldigt viktigt och vi lägger stor energi på det.

I början av vårt samarbete så finns våra konsulter tillgängliga från tidig morgon till sen kväll för att kunna kontrollera att allt går bra och enligt förväntan.

Hör av er för ett förutsättningslöst möte så kan vi presentera oss och vår personal bättre. Du kanske inte behöver bemanning just nu men efter vårt möte så vet ni redan vilka vi är och kan ringa in oss på kort notis.