Referenser och bemanningsuppdrag

Genom att arbeta långsiktigt och medvetet har Grupp46 Bemanning AB lyckats attrahera många namnkunniga uppdragsgivare. Vårt team strävar alltid efter goda relationer med våra kunder och vi fokuserar på att vara ett bra bemanningsföretag med god service för ett bra samarbete.

Här nedan hittar några ord från kunder som har anlitat våra bemanningstjänster. Inom kort kommer bilder på projekt som vårt team har hjälpt till att slutföra. Låt oss hjälpa dig att bemanna ditt byggprojekt också.

Ett bra bemanningsföretag har bra referenser

Infratec

Tack för ett bra jobb. Nu ser hallen ut som ny.
Vi tycker att arbetet har flutit på väldigt bra och blev väl utfört. Samarbetet i det gemensamma utrymmet fungerade perfekt utan störningar för vår pågående produktion. Dessutom har ni uppträtt väldigt bra och respekterat våra säkerhetsbehov. Med andra ord Mycket Väl Utfört arbete och jag hoppas det kommer fler tillfällen.
/C Infratek

Primär fastighetsförvaltning

Grupp 46 har kvalitet och bra hyresgästbemötande. Företräder oss som förvaltningsbolag mot våra kunder på ett professionellt sätt. Flexibla och snabba med återkopplingar och har utfört alla våra projekt med hög standard. Rekommenderar starkt grupp 46 som bemanningsföretag.
/Primär fastighetsförvaltning

LIHAB

Killarna har hållit tiderna och har arbetat på såsom önskat från mig, mina snickare har inte haft något illa att säga utan det har fungerat bra enligt dem. De har haft lite svårt att kommunicera pga olika språk men det är allt. Håller alla era killar denna nivån kommer jag att fortsätta att beställa arbeten från er framöver också!
/LIHAB

Edsvikens EL

Tack för hjälpen med killarna! De fungerade väldigt bra!
De gjorde det de skulle och tog egna initiativ för att lösa vissa problem som uppstod under arbetets gång. All bemanningspersonal hade en positiv inställning och ställde upp och jobbade på som en i laget. Återigen tack så mycket!
/Edsvikens EL

Lövdalens Bygg

Tycker samarbetet med er gått bra. God kommunikation med ledning och kunniga arbetare har vart en tillgång på vårat projekt.
/Lövdalens bygg

 

För mer referenser kontakta Peter Lehtinen på 08-501 00 555 eller via e-post peter@grupp46.se